Pályázati Management Iroda Nonprofit Kft.

Pályázati Management Iroda Nonprofit Kft. 2013-ban kezdte meg működését Nagypáliban, a Megújuló Energiaforrások Innovációs Ökocentrumában. 2016-ban a székhelyét Nagypáli Község Önkormányzatának épületébe tette át.

 

A cég célja, hogy a térségben a lakosság, a vállalkozások, a civil szervezetek és az önkormányzatok elképzeléseit, fejlesztéseit pályázati szolgáltatásokkal segítse és valósítsa meg.

 

Szolgáltatásaink:

  • Pályázatfigyelés
  • Pályázatírás
  • Projektmenedzsment a pályázat megvalósítása alatt
  • Projekt monitoring
  • Egyéb pályázatokkal kapcsolatos tevékenységek
  • Rendezvényszervezés
  • PR tevékenységek (szórólap, prospektus, kiadványkészítés)

 

Változások a PMI Nonprofit Kft.-nél!

 

A Nagypáliban működő pályázatíró cég újult erővel várja a pályázni vágyókat.  A Nagypáli Község Önkormányzata és a Nagypáli Polgárőr Egyesület által alapított Pályázati Management Iroda Nonprofit Kft. 2013 óta működik és segíti a környékbeli önkormányzatok, egyesületek, magánszemélyek és vállalkozások pályázási lehetőségeit. A vállalkozás eddigi ügyvezetőjétől, Kereszturiné Lochuk Nikolettától, 2019. február 1-jén Pavlovics Szabina vette át az ügyvezető tisztséget, aki 2018. novembere óta tevékenykedik a cégben. Ezzel párhuzamosan a pénzügyi vezető szerepet is betölti az EFOP-1.5.2.-16-2017-00031 Észak-nyugat zalai települések humán szolgáltatás fejlesztési program című projektben.  

Az aktuális pályázatokról az érdeklődők Nagypáli hivatalos honlapján (www.nagypali.hu) az iroda megjelenési füle alatt, valamint szintén a honlapon a pályázatfigyelő fület lenyitva értesülhetnek. 

Szeretnénk biztatni mindenkit (magánszemélyt, vállalatokat, szervezeteket, egyesületeket, önkormányzatokat) ha bármi ötletük vagy javaslatuk lenne pályázatírással kapcsolatosan, keressék bizalommal az ügyvezető asszonyt. Ha pedig informálódni szeretnének és kérdésük lenne, azt is tegyék fel bátran az alábbi elérhetőség bármelyikén!

 

Elérhetőségek:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: +36-20-460-5588

 

Aktuális pályázatok böngészése:

www.pafi.hu

www.palyazatmenedzser.hu

www.palyazat.gov.hu

Közérdekű adatkérésekkel kapcsolatos adatszolgáltatás