Pályázati Menedzsment Iroda

Pályázati Menedzsment Iroda Nonprofit Kft. 2013-ban megkezdte működését Nagypáliban, a Megújuló Energiaforrások Innovációs Ökocentrumában.

 

A cég célja, hogy a térségben fekvő települések és vállalkozások céljait, elképzeléseit, fejlesztéseit pályázati szolgáltatásokkal segítse és valósítsa meg.

 

Szolgáltatásaink:

  • Pályázatfigyelés
  • Pályázatírás
  • Projektmenedzsment a pályázat megvalósítása alatt
  • Projekt monitoring
  • Egyéb pályázatokkal kapcsolatos tevékenységek
  • Rendezvényszervezés
  • PR tevékenységek (szórólap, prospektus, kiadványkészítés)

 

Aktuális:

Újult erővel várja a pályázni vágyókat a Kft!

Régi "új" projektmenedzserével várja a pályázni vágyókat a Nagypáliban működő pályázatíró cég. A Nagypáli Község Önkormányzata és a Nagypáli Polgárőr Egyesület által alapított Pályázati Management Iroda Nonprofit Kft. 2013 óta működik és segíti a környékbeli önkormányzatok, egyesületek, mikrovállalkozások pályázási lehetőségeit, az elmúlt években Dormánné Péter Márta ügyvezető kezei alatt. A vállalkozás kezdeténél ügyvezetőként tevékenykedő Kereszturiné Lochuk Nikoletta, - aki az elmúlt 3 évet családalapítással töltötte - visszatért ismét a Kft. életébe. A társaság nagy erőkkel készül a 2017. október 31-én online felületen elérhetővé vált LEADER felhívások pályázati időszakára, amely 2018. január 2-án kerül megnyitásra a pályázatot feltöltők számára. A Göcsej-Zala Mente Leader Egyesület területi lehatárolásában megtalálható falvak jelenleg 7 intézkedésre nyújthatják be támogatásra váró pályázataikat. Mikrovállalkozások lokális gazdaságfejlesztésben, több szervezet választhat a turisztika megfelelő területéből, mint pl. lovas, gasztro, vadász, egészség, bakancsos és kerékpáros túraútvonalak turisztika szolgáltatás kialakítás és fejlesztéséből, továbbá megújuló energiák alkalmazásának komplex bemutatására. A társaság leendő ügyvezetője arra biztatja a pályázókat, hogy bátran keressék fel időben a Kft.-t ötleteikkel, hogy a beadás pillanatában minden rendelkezésre állhasson egy sikeres projekt benyújtásához. Nagypáli hivatalos honlapján (www.nagypali.hu) az iroda megjelenési füle alatt állandóan frissülő pályázati felhívásokat találhatnak, érdemes többször megtekinteni.

 

Letölthető dokumentumok