Hírek a falu életéből

Újra NagypáliKvíz - 2019

Nagypáli Község Önkormányzatának szervezésében 2019. március 4-én 0:00 órától idén is kvízjáték indul a http://nagypalikviz.hu   elérhetőségen.

Új játékosain az alábbi linken regisztrálhatnak:

http://nagypalikviz.hu/signup

(Tavaly regisztrált tagjaink előző évi belépési adataikkal már regisztrálva vannak)

 

Értékes nyeremények!

http://nagypalikviz.hu/nyeremenyek

 

Minden héten 5 kérdés maximum 50 pontért, a játék 40 hete alatt maximum 2000 pontot lehet elérni. A játékba menet közben is be lehet kapcsolódni.

Minden 1000 pontot elérő versenyző automatikusan részt vesz a sorsoláson.

Minden kérdés megválaszolható a közösségi médiában Nagypáliról fellelhető információk alapján. Előnyben van, aki valóban ismeri, és napról napra olvassa a honlapunk, facebook oldalunk tartalmát.

Figyelem! A kérdések megválaszolására csak bizonyos idő áll rendelkezésre, ha az időkeret elfogy, nem jár a pont.

90 éves lettem…

Egy hosszú élet munkája, eredményei elismerést és tiszteletet érdemelnek, melynek meg kell nyilvánulnia a társadalom tagjai, közösségei, intézményei részéről. Magyarország Kormánya az Idősek Tanácsa kezdeményezésére, a szépkorúak iránti társadalmi megbecsülés kifejezéseképpen, rendeletet alkotott a szépkorúak jubileumi köszöntéséről.

„Mindenki Karácsonya” ünnepség a Közösségi Házban

Zsúfolásig megtelt a Közösségi Ház nagyterme december 23-án délután, sokan eljöttek a közös ünneplésre. Köcse Tibor Polgármester Úr köszöntő beszéde után, elsőként a 25 főből álló Nagypáli gyerekcsoport versekkel, énekekkel, furulyaszóval színesítve, Betlehemes színdarabot adott elő, amit a Napraforgó néptánccsoport gyertyafényes tánca követett.