Hírek a falu életéből

Előadás a bűnmegelőzésről, a Nagypáli Közösségi Házban

2017 decemberében indult EFOP-1.3.7-17 projekt során kiemelt figyelmet kapnak a felmerülő közösségi igények megvalósításai, ebből adódóan pályázati forrásból lett biztosítva Nagypáli Nyugdíjas Egyesület kérésére szervezett közrend, közbiztonság, bűnmegelőzés témakörét érintő (ön-érdekérvényesítő és önszerveződési képességeket érősítő) tréning, mely során Luter János körzeti megbízott és Rózsa Árpád nyugállományú őrnagy előadását hallgathatták meg a résztvevők.

 

  • _dsc2378

„Mindenki karácsonya” ünnepség és Idősek Napja

Karácsonyváró rendezvénysorozat jegyében „Mindenki karácsonya” ünnepség és az Idősek Napja, egybekötve december 17-én vasárnap került megrendezésre a Közösségi Házban. Elsőként Köcse Tibor Nagypáli polgármestere köszöntötte a vendégeket, majd bemutatta Gyöngyös Balázst az új plébánost, aki szintén köszöntötte az egybegyűlteket.

Autóbusszal érkezett a Mikulás Nagypáliba

December 3-án, vasárnap 17.00 óra körül érkezett a Mikulás az első helyszínre a falu buszával a Turisztikai Központ előtti térre, ahol kicsik és nagyok már nagyon izgatottan várták.  A jóságos öreg Mikulás bácsi a buszon fogadta a kíváncsi apróságokat, akik gyanakodva nézték, de a bátrabbak verssel és énekkel készültek, még rajzokkal is kedveskedtek.