M1

Kategória:

Videók forrása: Zalaegerszegi Televízió YouTube csatornája: https://www.youtube.com/user/TVZeg

 

2020

A Zala megyei Nagypálit sokan egyszerűen csodafaluként emlegetik. Két évtized alatt a duplájára emelkedett a településen élők száma, köszönhetően a végbement fejlesztéseknek. Élen jár a település a megújuló energiák felhasználásában, több díjjal is büszkélkedhetnek e téren. Eddigi eredményeikről és terveikről kérdezte a falu polgármesterét Frauenhoffer Márta.

 

2019

A tegnapi viharban több ház megrongálódott Nagypáliban. Kósi Zsolt tudósította az M1 Ma délután című műsorát.

 

Kósi Zsolt Nagypálból tudósította az M1 Híradóját.

 

2018

Hatodik alkalommal találkoznak hőlégballonosok a Zala megyei Nagypáliban. A nemzetközi eseményre 10 csapat érkezett három országból. Nagypáliban Frauenhoffer Márta beszélgetett vendégeivel.

 

2017

Háromnapos vigasság zajlik a Zala megyei Nagypáliban. A Napkorona Fesztiválhoz idén második alkalommal társult Gazdanap. Ennek keretében ma minden a mezőgazdaságról, azon belül is a gépekről szól a településen. A részletekről Köcse Tibort kérdezte Frauenhoffer Márta az M1 Ma délelőtt című műsorában.

 

Talicskázás, favágás, szalmabála gurítás, traktoros szlalom. Ezek a versenyszámok is szerepeltek a nagypáli Gazdanap keretein belül megrendezett Parasztolimpián. A zalai községben háromnapos fesztivál zajlik igazán jó hangulatban. Frauenhoffer Márta tudósította az M1 Ma délután című műsorát Nagypáliból.

 

2017 előtti

Nagypáli az m1 kékbolygó című műsorában.

 

Nagypáli M1 Balatoni nyár riport