2,5 kilométeres út átadási ünnepsége a Nyíres majornál

Vidékfejlesztési program keretein belül elkészült útszakasz átadására került sor okt. 4-én Nagypáli külterületén, a Nyíres majornál.

Az ünnepségen köszöntőt mondott Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos. Beszédében hangsúlyozta a magyar vidék úthálózat fejlesztéséhez kapcsolódó pályázatok sikerességét. Kiemelte, hogy több településen sikerült pályázati forrás segítségével mellékutakat felújítani.

Beszédét követően Köcse Tibor Nagypáli polgármestere köszöntötte a megjelenteket, köszönetet mondott mindazoknak akik munkájukkal részt vettek a projekt megvalósításában. Külön köszönetet mondott Vigh Lászlónak Nagypáli díszpolgárának, az elnyert támogatásért. A polgármester elmondta: Az útszakasz Nagypálitól a Nyíres majorig tart, az itt elhelyezkedő zártkerti ingatlanok jobb megközelítésére szolgál.

Az előző évben 35 millió forint pályázati forrásból és önerőből, az idén 12 millió forintos kiegészítéssel, (szintén pályázati forrás és önerő) sikerült az útszakaszt felújítani, amely nem csak zártkerti ingatlanok megközelítését szolgálja, de sportolni vágyok, kirándulók is biztonsággal használhatnak.

  • 5
  • 6
  • 4