Ismét Roncsderbifutam Nagypáliban

Benzingőz, sebesség, adrenalin! Látványos kiszorításokban és ütközésekben gazdag futamokkal, baráti hangulattal várunk 2019. június 02-án a II. Nagypáli Napkitörés Országos Bajnoki Roncsderbi futamán!🙏 🏁

Egy kis ízelítő a tavalyi futamból: https://www.facebook.com/nagypalironcsderbi/videos/407242146556212/

Legyél naprakész és lájkold facebook oldalunkat és/vagy a rendezvény eseményét, melyben a program mellett nyereményjátékunkról is többet meg tudhatsz!

https://www.facebook.com/nagypalironcsderbi/

https://www.facebook.com/events/336110330341132/

Hogy is kezdődött?

Zalában nagy hagyományai vannak az autós szakág ezen ágának, mégis tavaly Nagypáli első alkalommal adott otthont a roncsderbi országos bajnokság második futamának. A bemutatkozás nagyszerűen sikerült: a bajnokságon rekordszámú autó indult, az igazi strandidő is az eseménynek kedvezett. A másfél ezres nézősereg remekül szórakozott, látványos, kiszorításokban és ütközésekben gazdag futamot láthattak az új helyszínen, mellyel a mezőny is most ismerkedett.

A tavalyi sikerből kiindulva, nem volt kérdés, hogy idén is lesz ob-futam Nagypáliban, melyet június 02-án vasárnap rendeznek meg a zalai településen.  A száguldás szerelmesei idén 11 kategóriában nevezhetnek autóikkal, 2018-ban 65-en mérették meg magukat. A 10 órai versenykezdetet követően, a tavaly remekül kialakított pályán, a futamokon elért eredmény már csak az az autók felszereltségén és a pilóták tudásán fog múlni, melyet a versenybírók a nap végén hirdetnek ki.

A nap folyamán a hűsítő széles italkínálat mellett az éhes szájúak is kedvükre választhatnak: gyros, hamburger, hot-dog, szendvics különlegességek, lángos, kürtöskalács, popcorn, vattacukor, jégkrém és fagyi közül. 

Ne feledd❗️😉 Roncsderbi OB - Nagypáli 🌞
2019. június 02. Vasárnap 👈 OTT A HELYED! 👌😉