Miskolci Egyetemen végzett „Tankör” tagjainak látogatása

Miskolci Egyetemen 1974-ben végzett Tankör tagjai 5-10 évente találkozókat, kirándulást szerveznek. A csoport tagjai ma már az ország különböző részein élnek, így Eger, Salgótarján, Zalaegerszeg városában is. Ebben az évben az esedékes találkozót, egyik Zalaegerszegen élő csoport társuk szervezte meg, aki Nagypálit és környékét választotta úti célnak.

A vendégek fogadása, a „Nagypáli zöld út” falufejlesztési program turisztikai és idegenforgalmi komponens jegyében szerveződött, a vendégek a polgármester kíséretében ismerkedtek a település érdekességeivel, a látottak és az itt elhangzottak felkeltették a vendégek érdeklődését, így a tervezett itt tartózkodási idő meghaladta annak kétszeresét. 

Komment: 

Tisztelt Nagypáli Önkormányzata!
Kedves Köcse Tibor Polgármester Úr és Munkatársai! 
Ez úton szeretnénk megköszönni azt a szavakkal nehezen leírható élményt, amelyet Önök nyújtottak a találkozónk 2015.08.29-i napján tett látogatásunk során. A tankörtársaink és párjaik az elmúlt egy hét során telefonon ill. emailben fejezték ki elismerésüket és köszönetüket, amelyet ezennel tolmácsolunk Önöknek. Köszönjük a kedves fogadást, a színvonalas programot, a hallatlanul érdekes és részletes, szakmailag kiváló ismeretanyagot. A Polgármester Úr magas színvonalú előadása, programvezetése hatalmas sikert aratott, amely sok-sok, érdeklődő kérdést váltott ki. Örömmel tölt el bennünket, hogy társaink országos hírét viszik Nagypálinak, az itt folyó munkának, az elért eredményeiknek. A Nagypáli vezetők és lakosok büszkék lehetnek az ott folyó munkára, az összefogásra, a látogatót fogadó összképre, a részleteiben és egészében is harmonikus, tartalmas, értékteremtő munkára.

Köszönettel: Novák József és Juhász Marietta

  • miskolciegy1_2015
  • miskolciegy2_2015
  • tankor2_2015
  • tankor3_2015
  • tankor_2015