Nagypáli Nyugdíjasok Közössége Egyesület első rendezvénye

Nagypáli Nyugdíjasok Közössége Egyesület első közös rendezvényét 2014.november 22-én 16,00 órakor tartotta a Közösségi ház földszinti nagytermében. 
A rendezvényt az elnökség részéről történő meghívással megtisztelte a Vasboldogasszonyi Nyugdíjasok Közössége , Nagypáli Község Önkormányzati Képviselő-testülete, valamint „sztárvendégként” a MERCY együttes adott több, mint egy órás műsort. 

A rendezvény keretében Szekeres Istvánné elnök ismertette az Elnökség által elfogadott programtervezet, melyben foglaltak alapján az Egyesület igyekszik kihasználni minden pályázati lehetőséget, szorosan együtt kíván működni az önkormányzattal és helyi, valamint kistérségi civil szervezetekkel, előadások szervezését vállalták fel az egészségügy, a közbiztonság, a környezetvédelem terén, közös kirándulásokat, borkóstolást, zenés rendezvényeket terveznek tartani. Amennyiben a tagság igényli negyedévente születésnapi és névnapi megemlékezést tartanak, ahol csekély ajándékkal köszöntenék az ünnepelt nyugdíjas tagjukat. Elmondta, hogy mindez az Elnökség részéről tervezet, melyhez várják a további ötleteket, javaslatokat.
Az elnök asszony beszédét követően Köcse Tibor polgármester köszöntötte a résztvevőket, beszédében kiemelte, hogy Nagypálban megteremtődtek a feltételei a civil közösségek hatékony működésének, valamint mind a helyi közéletben, mind pedig a társadalomban a jól működő közösségi összefogásra nagy szükség van. Egyúttal felkérte az egyesület tagságát , hogy a jövő évi programjai közé vegye fel a létesülő rózsakertben végezhető parkápolási társadalmi munkát is, hisz a rozáriumban lévő rózsák ápolása rájuk vár.
A rendezvény keretében lehetőség nyílt évi 200 Ft tagsági díj befizetésével az Egyesületbe történő belépéshez, melynek keretében 44 fő fizetett tagdíjat és csatlakozott az Egyesülethez.
A rendezvény tánccal, közös beszélgetéssel, nótázással nagyon jó hangulatban késő éjszakáig tartott mindenki legnagyobb megelégedésére, melyet a Vasboldogasszonyi Nyugdíjasok Közössége egy értékes ajándékkosárral köszönt meg az Egyesületnek és ígéretet tettek a további szoros együttműködésre és közös programok szervezésére is.