Rendszer

Nagypáli Fejlesztési Övezet - Elérhetőségek

Kategória:

Ügyvezető: Hessel Ferencné

Cím: 8912 Nagypáli, Megújuló Energiaforrások Innovációs Ökocentruma, 030/2. hrsz.

Iroda és levelezési cím: 8912 Nagypáli, Arany János u. 26.

Telefon: +36 20 460 5588

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Pályázati Management Iroda Nonprofit Kft. - Elérhetőségek

Kategória:

Ügyvezető: Pavlovics Szabina

Cím: 8912 Nagypáli, Arany János út 26.

Telefon: +36-20-460-5588

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sikeres hirdetés feladás

Kategória:

Apróhirdetését sikeresen beküldte rendszerünkbe. Adminisztrátorunk feldolgozza a kapott anyagot és hamarosan megjelenik honlapunkon.

Köszönjük együttműködését!

nagypali.hu

RURENER

Kategória:

 

Network of small RURal Communities for ENERgetic Neutrality - Kis Vidéki Közösségek Hálózata az Energiasemlegességért

A RURENER eredetileg nyertes Intelligens Energia pályázat volt, melynek célja kis vidéki települések hálózatának létrehozása Európa szerte, amelyek helyi szinten „széndioxid-semlegesekké” szeretnének válni. A projekt 2008-ban kezdődött és 2011-ben fejeződött be, jelenleg Egyesületi formában működik tovább.

RURENER fő célja:

  • Lépéseket tenni a kis vidéki területek energiasemlegessége felé.
  • Tapasztalatcsere, innovatív fejlesztések támogatása, az erőforrások és eszközök egyesítése
  • Megújuló Energiaforrásokat (RES) és az Energia Racionális Felhasználást (RUE) célzó állami és magánbefektetések bevonzása

A hálózat eszközöket és módszereket kínál a tagok számára az energia stratégiájuk kidolgozásához és megvalósításához. Az energia semlegesség elérése érdekében konferenciákat, tudástranszfer meetingeket szerveznek, tanácsadást nyújtanak a belépni szándékozó tagoknak, felkutatják az Európa szerte kialakult „jó példákat“ és népszerűsítik azokat. Folyamatos kapcsolatot tartanak a brüsszeli döntéshozókkal, akik az energiapolitikában meghatározóak lehetnek.

 

Nagypáli 2008. óta, a projekt indulásával aktívan részt vesz a RURENER projektben, mi több a hálózat tagjaként Magyarországot képviseljük, amelyben 10 országgal működünk együtt. 2016 október 11-én videokonferencia keretén belül a közgyűlésen résztvevő tagok Köcse Tibort, Nagypáli polgármesterét szavazták meg a RURENER elnökének. Az egyesület elnökeként 2019-ig tevékenykedett és segítette a hálózat fejlődését, ez a folyamat az elnöki poszt lemondását követően sem szakadt meg, Nagypáli továbbra is aktív tagja a RURENER hálózatnak.

 

 

 

További információkért a RURENER tevékenységei, projektjei és tagság kapcsán kövesse a RURENER facebook oldalát, vagy

megújult honlapját: www.rurener.eu

 

Küldjön emailt:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

vagy

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

 Angol nyelvű kiadványok:

 

Miért érdemes csatlakozni RURENER-hez? 

 

Éves Közgyűlések beszámolói (General Assembly meeting) és Tevékenységi beszámolók (Activity Report) :

2019 

 

2018

 

2017

 

 

Nagypáli a Rurener tagok katalógusában:

 

Módszertani útmutató - Hogyan érjük el az energiasemlegességet:

 

 

Pályázati Management Iroda Nonprofit Kft.

Kategória:
Pályázati Management Iroda Nonprofit Kft. 2013-ban kezdte meg működését Nagypáliban, a Megújuló Energiaforrások Innovációs Ökocentrumában. 2016-ban a székhelyét Nagypáli Község Önkormányzatának épületébe tette át.

 

A cég célja, hogy a térségben a lakosság, a vállalkozások, a civil szervezetek és az önkormányzatok elképzeléseit, fejlesztéseit pályázati szolgáltatásokkal segítse és valósítsa meg.

 

Szolgáltatásaink:

  • Pályázatfigyelés
  • Pályázatírás
  • Projektmenedzsment a pályázat megvalósítása alatt
  • Projekt monitoring
  • Egyéb pályázatokkal kapcsolatos tevékenységek
  • Rendezvényszervezés
  • PR tevékenységek (szórólap, prospektus, kiadványkészítés)

 

Változások a PMI Nonprofit Kft.-nél!

 

A Nagypáliban működő pályázatíró cég újult erővel várja a pályázni vágyókat.  A Nagypáli Község Önkormányzata és a Nagypáli Polgárőr Egyesület által alapított Pályázati Management Iroda Nonprofit Kft. 2013 óta működik és segíti a környékbeli önkormányzatok, egyesületek, magánszemélyek és vállalkozások pályázási lehetőségeit. A vállalkozás eddigi ügyvezetőjétől, Kereszturiné Lochuk Nikolettától, 2019. február 1-jén Pavlovics Szabina vette át az ügyvezető tisztséget, aki 2018. novembere óta tevékenykedik a cégben. Ezzel párhuzamosan a pénzügyi vezető szerepet is betölti az EFOP-1.5.2.-16-2017-00031 Észak-nyugat zalai települések humán szolgáltatás fejlesztési program című projektben.  

Az aktuális pályázatokról az érdeklődők Nagypáli hivatalos honlapján (www.nagypali.hu) az iroda megjelenési füle alatt, valamint szintén a honlapon a pályázatfigyelő fület lenyitva értesülhetnek. 

Szeretnénk biztatni mindenkit (magánszemélyt, vállalatokat, szervezeteket, egyesületeket, önkormányzatokat) ha bármi ötletük vagy javaslatuk lenne pályázatírással kapcsolatosan, keressék bizalommal az ügyvezető asszonyt. Ha pedig informálódni szeretnének és kérdésük lenne, azt is tegyék fel bátran az alábbi elérhetőség bármelyikén!

 

Elérhetőségek:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: +36-20-460-5588

 

Aktuális pályázatok böngészése:

www.pafi.hu

www.palyazatmenedzser.hu

www.palyazat.gov.hu

Közérdekű adatkérésekkel kapcsolatos adatszolgáltatás