Rendszer

Nagypáli Fejlesztési Övezet - Elérhetőségek

Ügyvezető: Hessel Ferencné

Cím: 8912 Nagypáli, Megújuló Energiaforrások Innovációs Ökocentruma, 030/2. hrsz.

Iroda és levelezési cím: 8912 Nagypáli, Arany János u. 26.

Telefon: +36 20 460 5588

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Páláyzati Menedzsment Iroda - Elérhetőségek

Ügyvezető: Dormánné Péter Márta

Cím: 8912 Nagypáli, Megújuló Energiaforrások Innovációs Ökocentruma, 030/2. hrsz.

Telefon: +36 30 823 0387

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sikeres hirdetés feladás

Apróhirdetését sikeresen beküldte rendszerünkbe. Adminisztrátorunk feldolgozza a kapott anyagot és hamarosan megjelenik honlapunkon.

Köszönjük együttműködését!

nagypali.hu

RURENER

 

Network of small RURal Communities for ENERgetic Neutrality - Kis Vidéki Közösségek Hálózata az Energiasemlegességért

A RURENER eredetileg nyertes Intelligens Energia pályázat volt, melynek célja kis vidéki települések hálózatának létrehozása Európa szerte, amelyek helyi szinten „széndioxid-semlegesekké” szeretnének válni. A projekt 2008-ban kezdődött és 2011-ben fejeződött be, jelenleg Egyesületi formában működik tovább.

RURENER fő célja:

  • Lépéseket tenni a kis vidéki területek energiasemlegessége felé.
  • Tapasztalatcsere, innovatív fejlesztések támogatása, az erőforrások és eszközök egyesítése
  • Megújuló Energiaforrásokat (RES) és az Energia Racionális Felhasználást (RUE) célzó állami és magánbefektetések bevonzása

A hálózat eszközöket és módszereket kínál a tagok számára az energia stratégiájuk kidolgozásához és megvalósításához. Az energia semlegesség elérése érdekében konferenciákat, tudástranszfer meetingeket szerveznek, tanácsadást nyújtanak a belépni szándékozó tagoknak, felkutatják az Európa szerte kialakult „jó példákat“ és népszerűsítik azokat. Folyamatos kapcsolatot tartanak a brüsszeli döntéshozókkal, akik az energiapolitikában meghatározóak lehetnek.

 

Nagypáli 2008. óta, a projekt indulásával aktívan részt vesz a RURENER projektben, mi több a hálózat tagjaként Magyarországot képviseljük, amelyben 10 országgal működünk együtt. 2016 október 11-én videokonferencia keretén belül a közgyűlésen résztvevő tagok Köcse Tibort, Nagypáli polgármesterét szavazták meg a RURENER elnökének.

 

 

További információkért a RURENER tevékenységei, projektjei és tagság kapcsán kövesse a RURENER facebook oldalát, vagy

megújult honlapját: www.rurener.eu

 

Küldjön emailt:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

vagy

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

 Angol nyelvű kiadvány: Miért érdemes csatlakozni RURENER-hez? 

 

 Nagypáli a Rurener tagok katalógusában:

 

Módszertani útmutató - Hogyan érjük el az energiasemlegességet:

 

 

Pályázati Menedzsment Iroda

Pályázati Menedzsment Iroda Nonprofit Kft. 2013-ban megkezdte működését Nagypáliban, a Megújuló Energiaforrások Innovációs Ökocentrumában.

 

A cég célja, hogy a térségben fekvő települések és vállalkozások céljait, elképzeléseit, fejlesztéseit pályázati szolgáltatásokkal segítse és valósítsa meg.

 

Szolgáltatásaink:

  • Pályázatfigyelés
  • Pályázatírás
  • Projektmenedzsment a pályázat megvalósítása alatt
  • Projekt monitoring
  • Egyéb pályázatokkal kapcsolatos tevékenységek
  • Rendezvényszervezés
  • PR tevékenységek (szórólap, prospektus, kiadványkészítés)

 

Aktuális:

Újult erővel várja a pályázni vágyókat a Kft!

Régi "új" projektmenedzserével várja a pályázni vágyókat a Nagypáliban működő pályázatíró cég. A Nagypáli Község Önkormányzata és a Nagypáli Polgárőr Egyesület által alapított Pályázati Management Iroda Nonprofit Kft. 2013 óta működik és segíti a környékbeli önkormányzatok, egyesületek, mikrovállalkozások pályázási lehetőségeit, az elmúlt években Dormánné Péter Márta ügyvezető kezei alatt. A vállalkozás kezdeténél ügyvezetőként tevékenykedő Kereszturiné Lochuk Nikoletta, - aki az elmúlt 3 évet családalapítással töltötte - visszatért ismét a Kft. életébe. A társaság nagy erőkkel készül a 2017. október 31-én online felületen elérhetővé vált LEADER felhívások pályázati időszakára, amely 2018. január 2-án kerül megnyitásra a pályázatot feltöltők számára. A Göcsej-Zala Mente Leader Egyesület területi lehatárolásában megtalálható falvak jelenleg 7 intézkedésre nyújthatják be támogatásra váró pályázataikat. Mikrovállalkozások lokális gazdaságfejlesztésben, több szervezet választhat a turisztika megfelelő területéből, mint pl. lovas, gasztro, vadász, egészség, bakancsos és kerékpáros túraútvonalak turisztika szolgáltatás kialakítás és fejlesztéséből, továbbá megújuló energiák alkalmazásának komplex bemutatására. A társaság leendő ügyvezetője arra biztatja a pályázókat, hogy bátran keressék fel időben a Kft.-t ötleteikkel, hogy a beadás pillanatában minden rendelkezésre állhasson egy sikeres projekt benyújtásához. Nagypáli hivatalos honlapján (www.nagypali.hu) az iroda megjelenési füle alatt állandóan frissülő pályázati felhívásokat találhatnak, érdemes többször megtekinteni.

 

Letölthető dokumentumok