Lakossági felhívás az MTA kutatási programjában való részvételre

Tisztelt Nagypáli Lakosok!

 

A Magyar Tudományos Akadémia (Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Regionális Kutatások Intézete Dunántúli Tudományos Osztály) megkereséssel fordult az önkormányzathoz és segítségünket kérte egy kutatási program részvételében. A kutatás során készített kérdőívet kérem, töltsék ki. A kérdések elérhetőek a http://surveyor.rkk.hu/index.php?sid=51983&lang=hu linken. A kérdőív kitöltése anonim (név nélküli) és önkéntes. A kitöltési határidő 2017. november 13.

Kérem, segítsék az Akadémia kutatási munkáját.

 

Nagypáli, 2017. november 6.

 

Tisztelettel:

                                                                                Köcse Tibor s.k.

                                                                                polgármester 

 

Tisztelt Kitöltő!

 

A Belügyminisztérium „Helyi versenyképesség-fejlesztési kutatási program” megnevezéssel átfogó kutatási projektet indított el, melynek célja, hogy a lakossági és vállalkozói igényekre, valamint az önkormányzati lehetőségekre alapozott szakértői megállapítások figyelembevételével az önkormányzatok eredményesen tudják javítani a helyi közszolgáltatások minőségét, valamint a településfejlesztés és a befektetésösztönzés hatékonyságát.

Jelen kérdőív a helyi önkormányzati döntéseket támogató eszközrendszer kifejlesztését segíti elő. A helyi lakosság véleményének, elégedettségének megismerése fontos kiindulópontja lehet a helyi fejlesztési eszköztár tökéletesítésének. Ehhez kérjük most az Ön segítségét! Ennek megismeréséhez olyan kérdéseket vonultatunk fel, ahol arra vagyunk kíváncsiak, hogy Ön mennyire elégedett, hogyan értékeli vagy mi a véleménye egy adott téma kapcsán. Kérjük, hogy válaszaival segítse a helyi önkormányzat munkáját és a kutatás előrehaladását! Köszönjük!

Kérjük, hogy amennyiben a papír alapú kérdőívet már kitöltötte, ne töltse ki az online verziót, és fordítva!

A papír alapú kérdőívet az önkormányzat épületében elhelyezett gyűjtődoboz segítségével juttathatja vissza hozzánk.

Az online kérdőív esetében, amennyiben nem tudja azonnal befejezni a kérdőívet, vagy 10 percnél hosszabb szünetet szeretne tartani a kitöltése során, válassza a "később visszatérek" funkciógombot, amely biztosítja az Ön számára az addig kitöltött válaszok rögzítését. Ebben az esetben elküldünk az Ön által megadott e-mail címre egy linket, amire kattintva folytathatja/befejezheti a kérdőív kitöltését.